3-gangenmenu
Voorgerechten
- Krokante champignons in bierbeslag met knoflooksaus
- Carpaccio Ossenhaas, oude kaas, truffelmayonaise, etc.
- Twentse Nagelhout, rode ui, appel, honing, walnoot en geitenkaas
- Franse mosterdsoep met spek en prei
- Zalmcarpaccio, dillesaus, kappertjes en rode ui
Hoofdgerechten
- Gebakken zalm & gepelde gamba's met witte wijn saus
- Gebakken zeebaarsfilet, Italiaanse risotto en witte wijn saus
- Mixed grill: sparerib, kipfilet en ossenhaas
- Hertenbiefstuk met champignons, ui, spek en rode wijn saus
- Ierse ribeye met kruidenboter en roerbakgroenten
- Duet van varkenshaas & ossenhaas met honingthijmsaus
- Ossenhaas met keuze uit: pepersaus of kruidenboter (+2,95)
Desserts
- Crème brûlée met witte chocolade-ijs
- Dame Blanche met arretjescake
- Cheescake met yoghurtbosvruchtenijs
- Salted caramel brownie, banaan-roomijs en chocolademousse
- Lemon-bastognetaart met sorbet-frambozenijs
- Koffie / cappuccino / espresso / thee